TARIEVEN EN VERGOEDING

Tarieven

In het eerste consult trek ik extra tijd uit voor een uitgebreid intakegesprek. De totale behandeling duurt ca. 90 minuten. Vervolgbehandelingen duren ca. 60 minuten.   

  • Intake consult € 95 eenmalig.
  • Vervolgbehandeling € 75 per keer.
  • Consult voor kinderen € 50 per keer.

U kunt pinnen of contant betalen.

Wilt u s.v.p. kijken naar de Behandelovereenkomst. Voor een eerste behandeling is het fijn als u met deze al bekent bent. Ook kunt u meer lezen over de Algemene Voorwaarden die ik hanteer. Als u een behandeling door mij toestemt gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Tevens wil ik u wijzen op de maatregelen om uw privacy te waarborgen. Voor meer informatie klik op Privacyverklaring.

Vergoeding

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Dit is een beroepsorganisatie van professionele acupuncturisten. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden een behandeling met acupunctuur dan geheel of gedeeltelijk. Ik raad u aan dit bij uw eigen verzekeraar na te vragen. Als u een afspraak moet afzeggen verzoek ik u vriendelijk dit tijdig te doen. Als u de afspraak 24 uur van tevoren afzegt, wordt deze niet in rekening gebracht.

Klachten

Heeft u een klacht over een behandeling of over mij als behandelaar zou ik het fijn vinden als u dit met mij komt bespreken. Lukt het niet samen tot een oplossing te komen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris kunt u vinden door contact op te nemen met de NVA (Nederlandse Vereniging Voor Acupunctuur z.b.). De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. Hij of zij zal proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Kijkt u voor verder informatie en contactgegevens in de folder klik hier. Als de bemiddeling niet is geslaagd, kunt u een klacht indienen bij de Stichting geschilleninstantie KAB.